Groothandel in Food: Hooymans Food Center

Uw Totaalleverancier waar Service nog belangrijk is!

Hooymans Food Center, een groothandel in food met een uitgebreid assortiment voor horecazaken, traiteurs, ambulante handel en bedrijfskantines. Wij zijn een betrouwbare partner die topkwaliteit en uitstekende service levert. Met meer dan 10.000 artikelen en ons gebruiksvriendelijke online bestelsysteem maken we het je graag makkelijk. Dankzij de levering met gekoelde bussen en vaste chauffeurs kun je altijd op ons rekenen.

Over Hooymans Food Center

Hooymans Food Center is groothandel in food, maar tegenwoordig leveren wij ook non-food artikelen. Hieronder vertellen we je graag over wat ons onderscheid.

Concurrerende Prijzen

Wij bieden kwaliteitsproducten aan tegen concurrerende prijzen. Door directe relaties met A-merk producenten leveren we alles wat je maar wenst, tegen eerlijke prijzen.

Uitstekende Service

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel. Ons ervaren team staat klaar om je te adviseren over productselectie, bestelling optimalisatie en zelfs menu-ideeën. Zo zorgen we er samen voor dat je krijgt wat je zoekt. Bovendien bieden we flexibele leveringsopties die passen bij de unieke behoeften van jouw bedrijf.

Betrouwbaarheid en Kwaliteit

Betrouwbaarheid is essentieel wanneer je afhankelijk bent van tijdige leveringen. Wij begrijpen dit en streven ernaar om consistente service kwaliteit te leveren.

Ons assortiment als Food groothandel

Hooymans Food Center heeft een breed scala aan producten: ons assortiment telt momenteel meer dan 10.000 artikelen. Een kleine greep uit onze categorieën:

Vers Vlees

Vers vlees van hoge kwaliteit, waaronder rundvlees, varkensvlees en kip. Het vlees is afkomstig van betrouwbare lokale leveranciers. Zo is vers ook écht vers. En je bestelt gemakkelijk per kilo. Niet alleen smaakvol, maar ook verantwoord genieten.

Verse Groenten en Fruit

Een gezonde maaltijd begint met verse groenten. Van bladgroente tot wortel en ui, maar ook aardbijen, asperges en (pers)sinaasappelen. Dagelijks vers geleverd, direct van de boer. We werken met lokale partners zodat groente lang meegaat.

Vleeswaren

Vleeswaren voor delicatessen of broodjesbeleg: we bieden een ruime keuze. Denk hierbij aan ambachtelijke hamsoorten, salami en ook kaas. Verpakt per kilo of per 500 gram. Met de hoogste kwaliteit gegarandeerd.

Salades

In assortiment zitten verschillende soorten salades van verschillende merken. Denk aan VH-salades, maar ook JEBO, Kleer en Hansel. Van klassieke rauwkostsalades tot luxe broodsalades, er is keuze genoeg om klanten telkens te verrassen.

Brood

Geen maaltijd is compleet zonder brood. Wij leveren diverse soorten brood: van stokbroden, kadetten, worstebroodjes, panini’s tot luxe broodjes, DESEM brood en alles daartussenin.

Sauzen

Sauzen zijn onmisbaar en kunnen het verschil maken in smaakbeleving. Wij hebben alles van klassieke mayonaise van Calve, LEVO en Remia tot exotische sauzen van allerlei merken die passend zijn bij verschillende keukens.

Marinades

Marinades spelen een sleutelrol bij het op smaak brengen van vlees- en visgerechten. Het assortiment bevat diverse marinades waaronder Portugese, Argentijnse, Spaanse en Indische marinades die zorgen voor malse resultaten en rijke smaken na bereiding.

Friet En Snacks

Friet en snacks blijven populaire keuzes binnen de horeca. Wij bieden een breed assortiment aan frietvarianten en gefrituurde snacks, geschikt voor snelle service of als bijgerecht.

Kant-en-Klaar Maaltijden

Kant-en-klaar maaltijden van Henri variëren van traditionele recepturen tot internationale specialiteiten, altijd handig wanneer tijd schaars is maar kwaliteit gewaarborgd moet blijven.

Hooymans Food Center staat voor service

Bij het kiezen van een groothandel is service net zo belangrijk als het productaanbod. De focus ligt op persoonlijk contact; je bent hier geen nummer. Dit betekent dat elke interactie met ons team, van bestelling tot levering, persoonlijk en op maat is.

Met meer dan 10.000 artikelen of het nu gaat om verse groenten, vleeswaren of schoonmaak- en randartikelen, de diversiteit in producten weerspiegelt de veelzijdigheid en compleetheid van ons assortiment.

Het online bestelsysteem zorgt ervoor dat je gemakkelijk jouw bestelling kunt plaatsen buiten onze openingstijden om. Hierdoor kun je ook ’s avonds laat of heel vroeg in de ochtend bestellen, passend bij jouw drukke schema als ondernemer.

Onze toewijding aan service gaat verder dan alleen het bezorgen tot in de keuken of het magazijn. We werken met vaste chauffeurs die bekend zijn met onze klanten wensen.

Lijkt dit je wat? Vraag dan een demo-account voor ons bestelsysteem aan door hier je gegevens in te vullen of ons een email te sturen.

Door te kiezen voor Hooymans Food Center kies je voor een groothandel in food die waarde hecht aan persoonlijke service en kwaliteit.

Ons levergebied als Food groothandel

Groothandel in Food: Hooymans

Wij hebben als levergebied vrijwel heel Noord-Brabant en een groot deel van Zuid-Holland. We zitten zelf in Waalwijk, dus zijn lekker centraal en goed bereikbaar. We zijn binnen een kwartier in Tilburg, maar ook in Den Bosch.

Benieuwd of wij bij jou kunnen leveren? Stuur ons even een mailtje, dan kijken we graag naar de mogelijkheden.