Horeca Groothandel Den Bosch

Uw Totaalleverancier waar Service nog belangrijk is!

Horeca Groothandel Den Bosch Hooymans Food Center

Zoekt u naar een Horeca Groothandel in Den Bosch? Hooymans Food Center is een horeca groothandel met dagelijkse (vers)leveringen in en om Den Bosch. Naast food en non-food, zijn wij ook drankengroothandel.

Alles wat u nodig heeft kunnen wij direct uit voorraad leveren. Dranken, verse groenten en vlees, schoonmaakartikelen of (gesneden) vleeswaren. Wij leveren producten van de hoogste kwaliteit met goede service voor een scherpe prijs. Onze bezorgers zetten de bestelling bij u in de keuken of in het magazijn en we werken met vaste chauffeurs.

Onze groothandel heeft meer dan 10.000 artikelen in het assortiment. Hiermee zijn wij totaalleverancier. Daarnaast kunt u met ons eenvoudige online bestelsysteem bestellen waar en wanneer u wilt.

+
Dagelijks blije klanten

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
van 05.30 uur tot 16.00 uur.

Adres

Sluisweg 17a, Waalwijk
(14 minuten van Den Bosch)

Horeca groothandel Den Bosch

Door onze gunstige ligging bezorgen we iedere dag in de buurt van Den Bosch. In omgeving Den Bosch kunnen wij de beste service leveren. We zijn er vaak al binnen een kwartier!

Waarom Hooymans Food Center?

Hooymans Food Center staat bekend om service, maar ook goede prijs-kwaliteit verhouding en compleet assortiment. Persoonlijk contact staat hoog in het vaandel. We werken graag samen, je bent geen nummer!

Ons groothandel bestel- en leveringsproces in Den Bosch

Via het online bestelsysteem plaatst u gemakkelijk een bestelling. Hierdoor zit u niet gebonden aan onze openingstijden. Zo kunt u ook in het weekend, ’s avonds of heel vroeg in de ochtend een bestelling plaatsen. We vinden het fijn om de bestelling een dag van tevoren te ontvangen.

Onze vaste chauffeurs laden de bestelling voor u uit en zetten deze in het magazijn of in de keuken. Wij leveren al onze artikelen in een gekoelde bus. Bestelt u naast koelvers ook diepvries? Dan leveren we de bestelling met onze bus met groot vriesvak. Zo komt uw gekoelde groente, vlees en ook diepvries altijd koel aan.

Lege kratten (en statiegeld) nemen we direct weer mee terug. Zo maken we het zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk.

Lijkt dit u wel wat? Een demo-account is zo aangevraagd. Klik hier om ons een mail te sturen, of vul uw gegevens direct in op deze pagina.

Samenwerkingen met lokale leveranciers

Door samenwerkingen met lokale leveranciers in de omgeving van Den Bosch en Waalwijk bieden we streekproducten aan voor een eerlijke prijs. In het seizoen leveren we bijvoorbeeld groente direct van het land van de boer. Zo blijft groente extra lang vers: we brengen ’t direct van het land naar u toe.

Ook vleesproducten worden door onze dichtbijgelegen partners vers voor u bereid. Zo geniet u van vers vlees, zonder tussenkomst van andere partijen. Dit drukt de prijs en verhoogd de kwaliteit.

Ons assortiment food en non-food in ’s Hertogenbosch

Ons assortiment is erg breed. We kunnen je alles bieden: van diepvriessnacks tot brood, vlees, groente, kruiden, disposables en dranken. Onze merken omvatten onder andere Coca Cola, Levo, Remia, Jermayo, Boerderijs, Yama, Knorr, Kleer, Sier en vele anderen.

Zoekt u iets wat we niet standaard in het assortiment hebben? Dan weten we altijd een oplossing te vinden om u toch te kunnen helpen en het product uit te kunnen leveren. We leggen het in overleg ook standaard voor u op voorraad.

Wilt u eens een kijkje nemen in onze online winkel? Dat kan. Stuur even een mailtje of vraag hier een demo-account aan.