Horeca Groothandel Eindhoven

Uw Totaalleverancier waar Service nog belangrijk is!

Horeca Groothandel Eindhoven

Op zoek naar een horeca groothandel in Eindhoven? Hooymans Food Center is totaalleverancier en wij leveren iedere week op donderdag in Eindhoven. We komen jouw bestelling gratis brengen en rekenen geen transportkosten. Van verse groenten en vlees tot dranken, disposables, sauzen en marinades. Bij Hooymans Food Center bestel je gemakkelijk alles wat je nodig hebt via ons online bestelsysteem.

Ons assortiment food en non-food in Eindhoven

Hooymans Food Center staat bekend om service, maar ook goede prijs-kwaliteit verhouding en compleet assortiment. Persoonlijk contact staat hoog in het vaandel. We werken graag samen, je bent geen nummer!

Openingstijden

Onze groothandel is geopend van maandag tot en met vrijdag, van 05:30 uur tot 16:00 uur.

Adres

Je vindt ons aan Sluisweg 17a in Waalwijk. Dankzij onze strategische locatie leveren we wekelijks in de hele regio Eindhoven en zijn we vaak al binnen een half uur ter plaatse. Dit zorgt ervoor dat we snel kunnen inspelen op de behoeften van onze klanten en excellente service kunnen bieden.

Waarom Hooymans Food Center als Horeca Groothandel?

Hooymans Food Center onderscheidt zich door zijn uitgebreide aanbod en klantgerichte service. We werken met korte lijntjes en doen niet aan een customer success service. Open, eerlijk en direct werken we met vaste chauffeurs. We bieden een breed scala aan producten. Onze klanten waarderen het gemak van één locatie voor al hun inkopen.

Lege kratten (en statiegeld) nemen we direct weer mee terug. Zo maken we het zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk.

Lijkt dit u wel wat? Een demo-account is zo aangevraagd. Klik hier om ons een mail te sturen, of vul uw gegevens direct in op deze pagina.

Uitgebreid Productaanbod

Bij Hooymans Food Center vind je niet alleen traditionele food items zoals verse groenten en fruit, vlees, en zuivelproducten, maar ook exotische ingrediënten en biologische opties. Deze diversiteit maakt ons ideaal voor restaurants, cafés, en retailers die unieke menu’s willen samenstellen of specifieke klantwensen willen vervullen.

Strategische Locatie

Gelegen dichtbij Eindhoven, bevindt Hooymans Food Center zich op een strategisch punt dat snelle levering mogelijk maakt.

Flexibele Openingstijden

We begrijpen dat onze klanten flexibiliteit nodig hebben. Daarom is Hooymans Food Center geopend van maandag tot met vrijdag van 05:30 uur tot 16:00 uur. Deze ruime openingstijden zorgen ervoor dat onze klanten hun aankopen kunnen doen wanneer het hen het beste uitkomt. Omdat we met een online bestelsysteem werken, kun je gemakkelijk online bestellen wanneer jou dit uitkomt. Ook in de avond of zelfs voordat wij open zijn.

Klantgerichte Service

Ons team staat bekend om zijn deskundige advies en persoonlijke aandacht voor elke klant. Of het nu gaat om hulp bij het selecteren van producten of advies over hoe deze te gebruiken in gerechten, ons personeel helpt graag met een lach.

Hooymans Food Center levert consistent superieure service die inspeelt op de behoeften van moderne bedrijven in Eindhoven en omstreken. We streven er continu naar om niet alleen te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten maar deze ook te overtreffen.

Ons groothandel bestel- en leveringsproces in Eindhoven

We vertellen je graag ons bestel- en leveringsproces. Dit proces is ontworpen om te voldoen aan de hoge verwachtingen van onze klanten in Eindhoven.

Bestelprocedure

Onze klanten plaatsen bestellingen via een gestroomlijnd online platform dat 24/7 toegankelijk is. Zodra een bestelling is geplaatst, ontvangen wij deze direct in het systeem. De order kan dan zelfs volgende dag bij je in huis zijn.

Voorraadbeheer

We hanteren een realtime voorraadsysteem dat nauwkeurigheid garandeert in de beschikbaarheid van producten. Dit systeem stelt ons in staat om onmiddellijk te reageren op fluctuaties in vraag en aanbod, waardoor we altijd kunnen leveren wat onze klanten nodig hebben.

Levering

Onze vaste chauffeurs laden de bestelling voor u uit en zetten deze in het magazijn of in de keuken. Wij leveren al onze artikelen in een gekoelde bus.

Bestelt u naast koelvers ook diepvries? Dan leveren we de bestelling met onze bus met groot vriesvak. Zo komt uw gekoelde groente, vlees en ook diepvries altijd koel aan.

Klantenservice

Ons team staat klaar om eventuele vragen of problemen tijdens het bestel- of leveringsproces direct aan te pakken. Klanten kunnen ons bereiken via telefoon, e-mail of Whatsapp afhankelijk van hun voorkeur.

Samenwerkingen met lokale leveranciers

In onze voortdurende inzet om de kwaliteit en versheid van producten te waarborgen, leggen we bij Hooymans Food Center sterk de nadruk op samenwerkingen met lokale leveranciers. Deze strategische keuzes bieden niet alleen economische voordelen maar ondersteunen ook de gemeenschap rondom Eindhoven.

Lokale producenten van fruit, groentes en andere biologische producten vormen de ruggengraat van ons aanbod. Door direct bij deze leveranciers in te kopen, garanderen we dat onze klanten toegang hebben tot de meest verse en hoogwaardige ingrediënten. Dit heeft bovendien als voordeel dat het transport minimaal is, wat zowel kosten bespaart als het milieu ten goede komt.

Onze partners zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun productkwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid in levering. We werken bijvoorbeeld nauw samen met lokale bioboeren die zich inzetten voor milieuvriendelijke landbouwtechnieken. Deze boeren gebruiken geen schadelijke pesticiden of kunstmest, waardoor hun producten niet alleen veiliger zijn voor consumptie maar ook vriendelijker voor ons ecosysteem. En daarnaast blijven producten langer vers.

Dergelijke samenwerkingsverbanden versterken onze positie als toonaangevende horeca groothandel in Eindhoven.

Wilt u eens een kijkje nemen in onze online winkel? Dat kan. Stuur even een mailtje of vraag hier een demo-account aan.