Horeca Groothandel Tilburg

Uw Totaalleverancier waar Service nog belangrijk is!

Horeca Groothandel Tilburg: Hooymans Food Center

Op zoek naar een Horeca Groothandel in Tilburg? Hooymans Food Center is een horeca groothandel met dagelijkse (vers)leveringen in en om Tilburg. Naast food en non-food, zijn wij ook drankengroothandel.

Wij bezorgen alles wat nodig kan zijn in de horeca. Van verse groenten tot schoonmaakartikelen, dranken en vleeswaren. Producten van de hoogste kwaliteit, voor een scherpe prijs met goede service. Zo bezorgen we vaak tot in de keuken of het magazijn en werken we met vaste chauffeurs.

Met meer dan 10.000 artikelen in ons assortiment zijn wij totaalleverancier. Met ons eenvoudige online bestelsysteem is een bestelling zo doorgegeven.

+
Dagelijks blije klanten

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
van 05.30 uur tot 16.00 uur.

Adres

Sluisweg 17a, Waalwijk
(11 minuten van Tilburg)

Horeca groothandel Tilburg

Door onze gunstige ligging bezorgen we iedere dag bij jou in de buurt in Tilburg. In omgeving Tilburg kunnen wij de beste service leveren. We zijn er vaak al binnen een kwartier!

Waarom Hooymans Food Center?

Hooymans Food Center staat bekend om service, maar ook goede prijs-kwaliteit verhouding en compleet assortiment. Persoonlijk contact staat hoog in het vaandel. We werken graag samen, je bent geen nummer!

Ons groothandel bestel- en leveringsproces in Tilburg

Via het online bestelsysteem plaats je gemakkelijk jouw bestelling. Hierdoor zit je niet gebonden aan onze openingstijden. Zo kun je ook in het weekend, ’s avonds laat of juist heel vroeg in de ochtend bestellen. We vinden het wel fijn om de bestelling een dag van tevoren te ontvangen.

Onze vaste chauffeurs laden de bestelling voor je uit en zetten deze voor je in het magazijn of in de keuken. Wij leveren al onze artikelen in een gekoelde bus. Bestel je ook diepvries? Dan leveren we jouw bestelling met onze bus met groot vriesvak. Zo komt jouw gekoelde groente, vlees en ook diepvries altijd koel bij je aan.

Lege kratten (en statiegeld) nemen we direct weer mee terug. Zo maken we het voor jou zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk.

Lijkt dit je wel wat? Een demo-account is zo aangevraagd. Klik hier om ons een mail te sturen, of vul je gegevens direct in op deze pagina.

Samenwerkingen met lokale leveranciers

Door samenwerkingen met lokale leveranciers in de omgeving van Tilburg en Waalwijk bieden we streekproducten aan voor een eerlijke prijs. In het seizoen leveren we bijvoorbeeld groente direct van het land van de boer. Zo blijft groente extra lang vers: we brengen ’t direct van het land naar je toe.

Ook vleesproducten worden door onze dichtbijgelegen partners vers voor je bereid. Zo heb je vers vlees, zonder tussenkomst van andere partijen. Dit drukt de prijs en verhoogd de kwaliteit.

Ons assortiment food en non-food in Tilburg

Ons assortiment is erg breed. We kunnen je alles bieden: van diepvriessnacks tot brood, vlees, groente, kruiden, disposables en dranken. Onze merken omvatten onder andere Coca Cola, Levo, Remia, Jermayo, Boerderijs, Yama, Knorr, Kleer, Sier en vele anderen.

Zoek je iets wat we toevallig niet standaard in het assortiment hebben? Dan weten we altijd een oplossing te vinden om je toch te kunnen helpen en het product uit te kunnen leveren. We leggen het in overleg ook standaard voor je op voorraad.

Wil je eens een kijkje nemen in onze webshop? Dat kan. Stuur even een mailtje of vraag hier een demo-account aan.